Tuinontwerp

Tijdens het eerste contact wordt de basis gelegd voor een goed eindresultaat, het budget en uw wensen worden besproken. Ook wordt er gekeken naar de ligging en situatie van de tuin. Vooral de bouwstijl van uw huis en de lichtval is belangrijk. Wanneer de maten van uw tuin bekend zijn, kunnen wij beginnen met het maken van een tuinontwerp op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met al uw wensen en het afgesproken budget.

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van tuinontwerpen, zo weten wij precies hoe we een droomtuin binnen het budget kunnen ontwerpen en aanleggen. Wij kunnen binnen een week een uitgewerkt tuinontwerp aan u laten zien, met daarbij een duidelijke prijsopgave zonder verrassingen. U kunt er voor kiezen om een beplantingsplan te laten maken bij het tuinontwerp.

ONS STAPPENPLAN BIJ EEN TUINONTWERP

Vrijblijvend gesprek

Wij beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, hierin bespreken wij al uw wensen voor het tuinontwerp. Vervolgens maken we een afspraak over de kosten, zo weet u precies wat u kan verwachten. Wij geven duidelijkheid over de kosten, geen onverwachte kosten dus!

Tuinafmeting

Voordat we beginnen met het ontwerpen van uw droomtuin willen wij de exacte maten van uw tuin weten. Deze maten kunnen wij afzien van de bouwtekeningen, indien deze niet aanwezig zijn gaan we zelf uw tuin afmeten. Zodra de maten bekend zijn kunnen wij beginnen met het maken van een tuinontwerp met al uw wensen daarop!

Bespreken tuinontwerp

Op het moment dat wij het tuinontwerp volledig uitgewerkt hebben, zullen wij deze bij u voorleggen om het ontwerp te bespreken. Meestal overtreft het tuinontwerp alle verwachtingen, maar mocht u nou niet tevreden zijn, dan kunnen er altijd nog aanpassingen gedaan worden.

Samen bouwen we aan uw droomtuin

Laat uw droomtuin door onze professionals ontwerpen, wij maken een tuinontwerp binnen uw budget waar alle besproken wensen in terug komen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend gesprek aanvragen?

Edeseweg 2, 6731 AP, Otterlo

Vragen? WhatsApp!