Tuinonderhoud

Door onze jarenlange ervaring hebben wij genoeg kennis om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen, zodat u altijd kan genieten van een bloeiende tuin. Tuinonderhoud gaat verder dan slechts grasmaaien of het wieden van onkruid, denk hierbij aan boomverzorging, insectenbestrijding en het seizoen klaar maken van uw tuin.

Bij ons kunt u terecht voor al uw tuinonderhoud, zo kunt u zorgeloos genieten van uw bloeiende tuin. Een aantal voorbeelden van tuinonderhoud zijn snoeiwerkzaamheden, bijhouden, beplanting, boom- en struikverzorging, bemesting en het zomer- en/of winter klaar maken van uw tuin.

ONS STAPPENPLAN BIJ TUINONDERHOUD

Altijd een bloeiende tuin

Luttikhuisen Tuinen laat u het hele jaar door van uw tuin genieten. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis weten wij precies wanneer uw beplanting onderhouden moet worden. We snoeien de beplanting op het juiste moment, niet eerder en niet later. Laat zorgeloos uw tuin onderhouden door onze specialisten die geheel zelfstandig te werk gaan, in principe hoeft u daar niet bij te zijn als u dat niet wilt. De tuin dient dan wel van buitenaf toegankelijk te zijn.

Ervaring in tuinonderhoud

Wij hebben de juiste vakkennis en jarenlange ervaring om uw tuin volledig te onderhouden, zo kunt u volop genieten zonder zorgen. Onze tuinspecialisten verzorgen en onderhouden uw tuin met passie. Wij staan altijd voor u klaar!

Samen bouwen we aan uw droomtuin

Laat uw droomtuin door onze professionals ontwerpen, wij maken een tuinontwerp binnen uw budget waar alle besproken wensen in terug komen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend gesprek aanvragen?

Edeseweg 2, 6731 AP, Otterlo

Vragen? WhatsApp!