Tuinaanleg

Een perfecte tuinaanleg begint natuurlijk bij een goed ontwerp op maat, maar alleen een ontwerp is niet genoeg. Uiteindelijk komt het neer op de vakmensen die het ontwerp realiseren, bij ons zijn dit altijd professionele hoveniers met jarenlange ervaring. Dit zorgt ervoor dat de aanleg van uw tuin helemaal perfect verloopt.

Wij weten precies wat wij doen, daarom kunnen wij u ook waardevolle adviezen voor uw tuin geven. Luttikhuisen Tuinen verzorgt de meest uiteenlopende tuinen. Van kantoortuinen rondom bedrijfspanden tot kleine particulieren tuinen. Kortom, u kunt bij ons terecht voor tuinaanleg in alle vormen en maten.

ONS STAPPENPLAN BIJ TUINAANLEG

Leegmaken

Allereerst beginnen we met het leegmaken van de tuin, vervolgens gaan onze vakmensen het grondwerk uitvoeren. Dit betekend dat er contouren en hoogtes in uw tuin worden aangebracht. Ook eventuele terrassen worden uitgezet. Dit vormt een stevige basis voor uw droomtuin.

INRICHTEN

Vervolgens beginnen we met het inrichten van uw tuin, denk hierbij aan verlichting, elektra, beregening, bestraten en tuinafscheidingen. Indien er gekozen is voor een vijver zal deze ook uitgegraven worden. Ook het plaatsen van waterpartijen, hobbykas, schuttingen, hekken, poorten en nog veel meer valt binnen deze fase. De realisatie van uw droomtuin begint nu echt op te schieten.

Beplanten

Zodra de complete tuin is ingericht beginnen onze vakmensen na de bemesting met de beplanting. Zodra alle struiken, planten, bloemen en bomen een plek hebben gekregen, is het tijd voor het gazon. Afhankelijk van het ontwerp beginnen wij met zaaien of het uitleggen van grasmatten/kunstgras. Het gazon maakt uw tuin helemaal compleet. Nu is het tijd om te genieten van uw droomtuin!

Samen bouwen we aan uw droomtuin

Laat uw droomtuin door onze professionals ontwerpen, wij maken een tuinontwerp binnen uw budget waar alle besproken wensen in terug komen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend gesprek aanvragen?

Edeseweg 2, 6731 AP, Otterlo

Vragen? WhatsApp!