Beregening

Het is zeer belangrijk dat uw tuin voldoende water krijgt tijdens de droge (zomer-)perioden. Veel mensen zijn ’s zomers in de weer met gazonsproeiers en tuinslang, maar een druppelslang in combinatie met een pop-up sproeier biedt hiervoor de meest ideale oplossing! Van de beregeningsautomaat, beregeningspomp, tot aan de druppelslang, wij verzorgen alles tot in de puntjes. Wilt u uw gazon en tuinhaag ook in goede conditie houden met een beregeningssysteem? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Beregening ook in uw tuin?

Beregeningsplan tuin

Uw tuin laten beregenen gaat niet zonder dat er over nagedacht wordt. Wij maken voor u een compleet beregeningsplan, zodat uw gehele tuin op het juiste moment, de juiste hoeveelheid water krijgt. Dit zorgt er voor dat uw tuin het gehele jaar optimaal bloeit en groeit.

Onderhoud beregening

Nadat het beregeningssysteem is aangelegd, verzorgen wij ook het onderhoud van de beregeningsautomaat en de beregeningspomp. Heeft u al een beregeningsinstallatie in uw tuin en wilt u dit systeem laten onderhouden, of wijzigen? Een nieuw sproeisysteem aansluiten op een bestaande pomp is ook mogelijk!

Aanleg beregening

Wij kunnen beregeningsinstallaties aanleggen in gloednieuwe tuinen en bestaande tuinen. Door een beregeningsinstallatie is het besproeien van uw tuin een koud kunstje! Allereerst kijken wij naar de wensen van uw tuin. Op basis hiervan maken wij een ontwerp, zodat elke plant in uw tuin voldoende water krijgt!

Samen bouwen we aan uw droomtuin

Laat uw droomtuin door onze professionals ontwerpen, wij maken een tuinontwerp binnen uw budget waar alle besproken wensen in terug komen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend gesprek aanvragen?

Edeseweg 2, 6731 AP, Otterlo

Vragen? WhatsApp!