Luttikhuisen Tuinen  »  Tuinontwerp

Tuinontwerp

Wat zijn de mogelijkheden voor een tuinontwerp?

Tijdens het eerste contact wordt de basis gelegd voor een goed eindresultaat, het budget en uw wensen worden besproken. Ook wordt er gekeken naar de ligging en situatie van de tuin. Vooral de bouwstijl van uw huis en de lichtval is belangrijk. Wanneer de maten van uw tuin bekend zijn, kunnen wij beginnen met het maken van een tuinontwerp op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met al uw wensen en het afgesproken budget.

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van tuinontwerpen, zo weten wij precies hoe we een droomtuin binnen het budget kunnen ontwerpen en aanleggen. Wij kunnen binnen een week een uitgewerkt tuinontwerp aan u laten zien, met daarbij een duidelijke prijsopgave zonder verrassingen. Het tuinontwerp is inclusief beplantingsplan, dit is een overzicht van de verschillende planten die in uw tuin komen te staan.

ONS STAPPENPLAN BIJ EEN TUINONTWERP

1. Vrijblijvend gesprek

Wij beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, hierin bespreken wij al uw wensen voor het tuinontwerp. Vervolgens maken we een afspraak over de kosten, zo weet u precies wat u kan verwachten. Wij geven duidelijkheid over de kosten, geen onverwachte kosten dus!

2. Tuinafmeting

Voordat we beginnen met het ontwerpen van uw droomtuin willen wij de exacte maten van uw tuin weten. Deze maten kunnen wij afzien van de bouwtekeningen, indien deze niet aanwezig zijn gaan we zelf uw tuin afmeten. Zodra de maten bekend zijn kunnen wij beginnen met het maken van een tuinontwerp met al uw wensen daarop!

3. Bespreken tuinontwerp

Op het moment dat wij het tuinontwerp volledig uitgewerkt hebben, zullen wij deze bij u voorleggen om het ontwerp te bespreken. Meestal overtreft het tuinontwerp alle verwachtingen, maar mocht u nou niet tevreden zijn, dan kunnen er altijd nog aanpassingen gedaan worden.

TUINONTWERP LATEN MAKEN?

Wilt u uw droomtuin laten ontwerpen door een ervaren hovenier met passie? Neem direct contact met ons op voor meer informatie. Vervolgens kunnen we meteen een vrijblijvende kennismakingsgesprek inplannen.

Materiaalkeuze

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat de juiste materialen voor uw tuin zijn. Bij het tuinontwerp ontvangt u een offerte en een voorstel voor materialen. Tijdens het oriëntatie gesprek worden de materialen voor uw tuin al uitgebreid besproken. Wij weten uit ervaring dat ons voorstel bijna altijd in één keer goedgekeurd wordt. Indien u toch kiest voor andere houtsoorten of tegels, zullen wij u bestaan met een eerlijk advies. Eventueel kunnen wij ons voorstel aanpassen.

 

Tuinontwerp op maat

Tijdens het ontwerpen van uw tuin willen wij al uw eisen en wensen vervullen, bij voorkeur overtreffen wij al uw verwachtingen van het tuinontwerp. Met onze jarenlange ervaring, passie, vakkennis en creativiteit vertalen wij uw wensen moeiteloos naar een prachtig en uniek tuinontwerp op maat.

Duidelijkheid & Betrouwbaar 

Wij vinden het prettig om u nauw te betrekken bij het ontwerp van uw tuin, zo komen we samen tot het perfecte ontwerp voor uw droomtuin. Op het moment dat u helemaal tevreden bent over het ontwerp kunnen wij beginnen met de aanleg van uw tuin. Wij maken met u een afspraak op welke datum wij beginnen met het aanleggen van uw tuin. Er is niets zo leuk als het realiseren van een tuinontwerp, wij kunnen dan ook niet wachten om te beginnen!

 

Tuinontwerp kosten

Wij begrijpen dat u graag duidelijkheid wilt over de prijs van een tuinontwerp, daarom komen wij graag langs voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek wordt uw budget besproken, ook kunnen wij een indicatie van de prijs geven. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Tuinontwerp laten maken?

Maak direct een afspraak met ons voor een gesprek en een tuinontwerp op maat, tijdens het ontwerpen wordt er rekening gehouden met al jouw wensen. Wij ontwerpen jouw droomtuin!