Luttikhuisen Tuinen  »  Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Wij verzorgen uw tuin tot in de puntjes!

Door onze jarenlange ervaring hebben wij genoeg kennis om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen, zodat u altijd kan genieten van een bloeiende tuin. Tuinonderhoud gaat verder dan slechts grasmaaien of het wieden van onkruid, denk hierbij aan boomverzorging, insectenbestrijding en het seizoen klaar maken van uw tuin.

Bij ons kunt u terecht voor al uw tuinonderhoud, zo kunt u zorgeloos genieten van uw bloeiende tuin. Een aantal voorbeelden van tuinonderhoud zijn snoeiwerkzaamheden, bijhouden, beplanting, boom- en struikverzorging, bemesting en het zomer- en/of winter klaar maken van uw tuin.

TUINONDERHOUD WERKZAAMHEDEN

Tuinonderhoud - Beplanting

BEPLANTING

Tuinonderhoud - Snoeien

SNOEIEN

Tuinonderhoud - Bijhouden

BIJHOUDEN

Tuinonderhoud - Boomverzorging

BOOMVERZORGING

Tuinonderhoud - Bemesting

BEMESTING

Tuinonderhoud - Seizoensklaar maken tuin

SEIZOENSKLAAR

Tuinonderhoud - Onkruidbeheersing

ONKRUIDBEHEERSING

INSECTENBESTRIJDING

Geniet altijd van een bloeiende tuin

Luttikhuisen Tuinen laat u het hele jaar door van uw tuin genieten. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis weten wij precies wanneer uw beplanting onderhouden moet worden. We snoeien de beplanting op het juiste moment, niet eerder en niet later. Laat zorgeloos uw tuin onderhouden door onze specialisten die geheel zelfstandig te werk gaan, in principe hoeft u daar niet bij te zijn als u dat niet wilt. De tuin dient dan wel van buitenaf toegankelijk te zijn.

Ervaring in tuinonderhoud

Wij hebben de juiste vakkennis en jarenlange ervaring om uw tuin volledig te onderhouden, zo kunt u volop genieten zonder zorgen. Onze tuinspecialisten verzorgen en onderhouden uw tuin met passie. Wij staan altijd voor u klaar!

Tuinonderhoud kosten

Omdat de werkzaamheden van tuinonderhoud enorm kunnen verschillen, maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor uw tuin.  Deze offerte geven wij na een oriënterend gesprek, waarin al uw wensen worden besproken.

Altijd genieten van een bloeiende tuin?

Laat uw tuin onderhouden door onze ervaren hoveniers, wij zorgen dat de complete tuin in bloei zal staan. Geniet zorgeloos van uw prachtige tuin! Meer informatie over tuinonderhoud? Neem direct contact met ons op.