Luttikhuisen Tuinen  »  Tuinaanleg

Tuinaanleg

Tuinaanleg is vakmanschap..

Een perfecte tuinaanleg begint natuurlijk bij een goed ontwerp op maat, maar alleen een ontwerp is niet genoeg. Uiteindelijk komt het neer op de vakmensen die het ontwerp realiseren, bij ons zijn dit altijd professionele hoveniers met jarenlange ervaring. Dit zorgt ervoor dat de aanleg van uw tuin helemaal perfect verloopt.

Wij weten precies wat wij doen, daarom kunnen wij u ook waardevolle adviezen voor uw tuin geven. Luttikhuisen Tuinen verzorgt de meest uiteenlopende tuinen. Van kantoortuinen rondom bedrijfspanden tot kleine particulieren tuinen. Kortom, u kunt bij ons terecht voor tuinaanleg in alle vormen en maten.

De juiste Plantenkennis

Bij het ontwerpen en aanleggen van een tuin is het belangrijk om over voldoende plantenkennis te beschikken. Wij weten dan ook precies waar bepaalde planten het beste uitkomen. Er wordt hierbij rekening gehouden met zon- opkomst en ondergang, schaduw en de bloeitijden. Planten zijn vormen de basis van iedere tuin, daarom zorgen wij ervoor dat wij uw tuin perfect beplanten. Wij zorgen voor de ideale tuin die bij u past!

Na de tuinaanleg

Wanneer de tuinaanleg volledig naar wens is voltooid, kan er gekozen worden om de tuin door ons te laten onderhouden. Denk bij tuinonderhoud bijvoorbeeld aan: Snoeiwerkzaamheden, beplanting, bijhouden, boom- en struikverzorging, zomer- en winter klaar maken en eventueel de bemesting van de tuin. Wij zorgen voor het complete onderhoud van uw tuin. Dit betekend geen zorgen voor uw tuin meer!

Snelle tuinaanleg naar wens

Zodra u akkoord bent gegaan met het besproken tuinontwerp, gaan wij het liefst zo snel mogelijk aan de gang. Wij nemen uw tuinaanleg op in onze planning. Zodra onze planning het toelaat kunnen wij beginnen met het aanleggen van uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen waardoor wij snel en zorgvuldig werken. Pas wanneer u tevreden bent zijn wij dat ook!

Tuinaanleg kosten

Bij het maken van een tuinontwerp en het aanleggen van uw tuin houden wij altijd rekening met het afgesproken budget. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan, wij vinden een duidelijke, eerlijke en open relatie erg belangrijk. Bij de eerste afspraak bespreken we het budget, vervolgens geven wij een offerte op maat. Wij zijn er zeker van dat we uw droomtuin kunnen realiseren binnen het budget!

ONZE STAPPEN BIJ TUINAANLEG

LEEGMAKEN

Allereerst beginnen we met het leegmaken van de tuin, vervolgens gaan onze vakmensen het grondwerk uitvoeren. Dit betekend dat er contouren en hoogtes in uw tuin worden aangebracht. Ook eventuele terrassen worden uitgezet. Dit vormt een stevige basis voor uw droomtuin.

INRICHTEN

Vervolgens beginnen we met het inrichten van uw tuin, denk hierbij aan verlichting, elektra, beregening, bestraten en tuinafscheidingen. Indien er gekozen is voor een vijver zal deze ook uitgegraven worden. Ook het plaatsen van waterpartijen, hobbykas, schuttingen, hekken, poorten en nog veel meer valt binnen deze fase. De realisatie van uw droomtuin begint nu echt op te schieten.

BEPLANTEN

Zodra de complete tuin is ingericht beginnen onze vakmensen na de bemesting met de beplanting. Zodra alle struiken, planten, bloemen en bomen een plek hebben gekregen, is het tijd voor het gazon. Afhankelijk van het ontwerp beginnen wij met zaaien of het uitleggen van grasmatten/kunstgras. Het gazon maakt uw tuin helemaal compleet. Nu is het tijd om te genieten van uw droomtuin!

Meer informatie over tuinaanleg?

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over tuinaanleg, dan kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Vul ons contactformulier in of bel ons voor persoonlijk advies of het maken van een afspraak.